top of page

Digitaliseer je Sponsormodel

Van het traditionele model met vierkante meters en spreektijd, naar een resultaatgericht model met betaling per meeting, lead en view.
lively-virtuele-optimalisatie-business-model.png
Virtuele & Hybride Evets

Als organisator probeer je zo goed mogelijk faciliteren in het verhogen van de merkbeleving en ROI voor exposanten . Echter teveel is nog afhankelijk van toeval, er worden (gevoelsmatig) kansen gemist en de resultaten zijn beperkt meetbaar. De verwachtingen richting de organisator nemen toe. Bij Lively bieden we daarom handvaten en diensten voor exposanten om het succes te vergroten. Voor een hogere retentie van jouw exposanten.

Exposanten Sales Portaal

Voor elk bedrijf een centrale plek met inzicht in inbound leads (bezoekers die interesse tonen in een bedrijfsprofiel, product of sessie) naast alle meetings en contacten.  

-jIDTXwQbU1d8rUlQCprjZbhAe_btsY8JhcLYA.p
5c8672cfa630fe4764c65da7_product_lead_re

Lead Registratie & Kwalificatie

De opvolging is misschien wel de grootste ‘’gap’’ in event marketing. Met een mobiele badge scanner zorg je dat contactgegevens worden opgeslagen met vervolgacties. 

Gesponsorde Retargeting Advertenties

Beperk zichtbaarheid niet tot het evenement. Met retargeting gebruiken we cookies zodat sponsoren de website bezoekers opnieuw kunnen bereiken met advertenties op andere websites. Benut de kracht van herhaling.

Ads-Website-Image-1.png
file-a9KbXBkE2w.png

Hosted Buyer Meeting Programma

Geef beslissers gratis toegang in ruil voor meetings met sponsoren. Zo breng je gemak voor bezoekers met speeddates, heeft de sponsor zekerheid op kwalitatieve meetings en verdien je als organisator tot 4x meer per bezoeker.

Sponsor ROI Services

Als je organisator heb je vaak niet de tijd en kennis om nieuwe tools te faciliteren. Door deze tools gezamenlijk te exploiteren kun je de promotie en begeleiding uitbesteden bij ons, zonder risico. 

Glisser - Live Streaming Page NObackgrou
Grip Matchmaking Sponsoring.png

Opvallen & Zichtbaarheid

Je kunt bepaalde sponsoren uitlichten voor meer zichtbaarheid en leads. Zo kun je een exclusieve game aanbieden en app sponsoring, of logovermelding op het startscherm, in lijsten of in e-mail footers.

bottom of page