top of page
Gradient - Primary - 1920 x 700 (1).png

On-site Badge Printing

Een beter ontvangst in minder tijd? Vraag ons naar de mogelijkheden.
user-check-lightBanner.png

On-demand badge printing
voor elk evenement

on-site-registratie-uitdaging.jpg
lively blokes - S - rood_edited.png

Of je nu een informele of formele uitstraling wilt bij het ontvangst. Elke organisator wilt lange rijen voorkomen en last-minute aanmelders snel voorzien van een badge.

 

De voorbereiding, stress en vertraging die ontstaat bij het uitdelen van voorbedrukte badges wil je het liefst uitsluiten, ook bij de kleine evenementen.

We maken gebruik van state-of-the-art scan- en printapparatuur. Afhankelijk van je budget en de deelnemersaantallen bepalen we de optimale aanpak.

 

Dit kan variëren van het inzetten van handscanners in combinatie met collega's voor het ontvangst, tot het gebruik van iPads met een kiosk-modus. Je hebt altijd real-time inzage in de aanwezigheid op jouw evenement.

Tot slot bieden wij een scala aan badges en labels in diverse formaten en stijlen. En we zijn niet beperkt in de opmaak of het aantal personalisaties van het badge design. 

OnArrival Badge Feature Image (4).png

Verbeter de on-site eventbeleving

Het ontvangst vormt de eerste indruk van jouw evenement. Een vlotte doorstroming en gastvrijheid zijn van cruciaal belang. Badges zijn niet alleen handig voor het netwerken of persoonlijke programma's, het geeft ook een professionele uitstraling.

Flexibele en betrouwbare software voor elk formaat en budget. 

Functionaliteiten 3

Product & Functionaliteiten

user-check-lightPaars.png
Gasten Inchecken

Voorkom lange rijen met onze incheck app. Scan de tickets of zoek op naam. Iemand niet in het systeem? Vul de gegevens in en print direct een badge.

print-lightPaars.png
Live Badges Printen

Bepaal via drag & drop exact welke informatie je wilt printen. Op butterfly badges, labels of op polsbandjes. Koppel de scanner met de printer en je bent klaar om te gaan!

tablet-alt-lightPaars.png
Self-Service Check-in

Automatiseer de on-site registratie via een branded kiosk-modes op tablets. Bepaal de check-in flow op maat met keuze uit badge printing, selfie, handtekening en sessie registratie.

clipboard-list-lightPaars.png
Sessie Registratie & Controle

Beheer jouw sessies met een online registratie pagina, limieten, toegangscontrole, check-in, een live display op locatie en punten voor accreditatie.

wallet-lightPaars.png
Cashlesh Payments

Creditcards & vouchers worden veilig opgeslagen in ‘wearable’ technologie. Maak het makkelijk voor gasten om eten, drinken, gifts en sessie credits te betalen tijdens het evenement.

qrcode-lightPaars.png
Lead Registratie

Bespaar tijd en volg sneller op met de lead registratie app. Scan badges, prioriteer, kwalificeer, maak notities en exporteer contacten naar Excel.

file-certificate-lightPaars.png
Accreditatie & Certificaten

Het is niet meer nodig om lang te wachten op certificaten! We registreren per sessie/event de uren, berekenen het aantal punten en versturen automatisch het certificaat.

portrait-lightPaars.png
RFID & Gezichtsherkenning

Kies voor een duurzame en super snelle ervaring met RFID armbandjes of badges, of vervang barcodes voor selfies met gezichtsherkenning.

tachometer-alt-lightPaars.png
Rapportage

Krijg zowel via de incheck app als het dashboard real-time inzicht in no-show en andere kernresultaten, of genereer een rapportage op maat via Excel.

800x530px-inposts-8-Feature-Selection.jpg
Quick and seamless check in (1).png
rtaImage (1).png
Voor het evenement

Importeer jouw gastenlijst of integreer met bestaande registratie systemen. Bepaal het badge design en richt eenvoudig de functionaliteiten in voor een check-in ervaring op maat.

Wanneer?

Tijdens het evenement

Print terplekke badges, registreer de aanwezigheid per sessie, beheer RFID technologie en biedt lead registratie aan bij partners. De installatie van hardware kun je zelf doen of bij ons uitbesteden.

Na het evenement

Bekijk eenvoudig de informatie over check-in/check-out, aanwezigheid per sessie, de verzamelde foto’s en handtekeningen, en download tot slot een volledige analyse over het evenement.

Onze Technologie Partner

Tech Partner 3

Cvent biedt een award-winning oplossing om het on-site registratie proces te versimpelen, automatiseren en verbeteren.

dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png

Hoofdkantoor: Virginia, USA

Oprichting: 1999

Bedrijfsgrootte: 4.000+

stars-lightPaars.png

4.4

Uit 5 sterren op Capterra

users-lightPaars.png

3000+

klanten in Europa

award-lightPaars.png

50+

cogs-lightPaars.png

30+

Awards gewonnen

Integraties met registratie systemen

full-service-livelyPaars.png
Kant-en-klare oplossing (meest gekozen)

Organiseer je slechts enkele events, hele grote events of heb je gebrek aan tijd? Dan kun je soms beter alles over laten aan experts.

software-implementatie-livelyPaars.png
Eigen licentie

Meerdere evenementen? Bezig met automatisering of vernieuwing? Dan kunnen we jou ook leren om het zelf te doen, alles of een gedeelte.

Welke aanpak werkt voor jou?

Cases & Kennis

bottom of page