top of page
Gradient - Primary - 1920 x 700 (1).png

Matchmaking & Speeddates

Deelnemers slimmer verbinden? Vraag ons naar de mogelijkheden.
handshake-lightBanner.png
Networking
lively blokes - S - rood_edited.png

We zijn tegenwoordig steeds drukker en willen zo productief mogelijk zijn. Bij kortdurende evenementen kan het uitdagend zijn om de juiste personen te ontmoeten. Bij een event met 15 deelnemers is de kans op succesvolle ontmoetingen hoog, maar naarmate het event groter wordt, neemt het risico op het missen van waardevolle connecties toe.

 

Hoe vergroot je de kans op relevante ontmoetingen? Hier komt matchmaking om de hoek kijken. Netwerken is een kunst; matchmaking daarentegen is wetenschap die voorafgaand aan het evenement plaatsvindt.

B2B matchmaking software biedt persoonlijke (AI-aangedreven) suggesties voor wie je het beste kunt ontmoeten tijdens het evenement. Elke wederzijdse interesse wordt als ijsbreker bekendgemaakt.

 

Het uiteindelijke doel is om face-to-face ontmoetingen te faciliteren.
Dit kan snel en gemakkelijk worden gepland op een stand of bij een meetingtafel. De meetingplanner toont beschikbare tijdsloten of genereert een individueel programma. Na ontmoetingen kunnen gegevens moeiteloos worden uitgewisseld via de mobiele scanfunctie.

63f77965f0fcbc11db10cda5_header-matchmaking-22-21-21-p-800.png

Zorg dat deelnemers business doelstellingen sneller behalen

Het ontmoeten van nieuwe mensen is in het tijdperk van de sociale media makkelijker dan ooit. We daten (privé), appen en chatten wat af. Zakelijk is dat nog veel minder ontwikkeld. Terwijl de behoefte aan ontmoetingsapps op zakelijk gebied minstens net zo groot is.

Invloed op wie je gaat ontmoeten

Een slimme & gepersonaliseerde netwerk assistent met de ideale ijsbreker

Functionaliteiten 2

Product & Functionaliteiten

Connecties / Matches
handshake-lightPaars.png
1:1 Meetings Plannen of Genereren
brain-lightPaars.png
Intelligentie Opbouwen en Benutten

Swipe naar rechts bij interesse of naar links als er geen interesse is. Een melding bij wederzijdse interesse zorgt voor de ideale ijsbreker. Connecties worden gemaakt zonder ongewenste berichten.

Automatisch wordt een tijd & locatie aanbevolen die werkt voor beide deelnemers. Of we genereren een volledig op maat gesneden speeddate programma,  op basis van persoonlijke netwerkvoorkeuren. 

Achter de schermen leert de matchmaking-engine wie deelnemers willen ontmoeten op basis van swipe-gedrag. Aanbevelingen worden zo real-time verbetert, vóór, tijdens en na het evenement.

address-card-lightPaars.png
Lead Registratie & Management

De functie 'App-badge-scan' maakt uitwisseling van visitekaartjes mogelijk. Exposanten kunnen hun leads downloaden en beheren in CRM-systemen, zoals Salesforce.

tachometer-alt-lightPaars.png
Monitoring & Management
clipboard-list-lightPaars.png
Real-time Inzicht in Behoeftes

Krijg inzicht in de adoptie en het gedrag van gebruikers. Bewijs hoe succesvol elke sector of sponsor is geweest. Bepaal wat je het beste kunt aanbieden bij volgende edities.

Zorg voor meer boekingen met gegevens die erop duiden dat je begrijp wat de doelgroep zoekt. Deze gegevens worden verzameld tijdens het netwerkproces via gebruikersinteractie en netwerkintentie.

Privileges voor Sponsoren

Voeg waarde toe door extra exposure te bieden met advertenties in het platform. En geeft inzicht in de lead activiteiten en maak het makkelijk om gegevens te verzamelen via lead scanning.

globe-lightPaars.png
E-mail, Web & App
bullhorn-lightPaars.png
Uitgebreide Promotionele Kansen

Geautomatiseerde e-mails zorgen voor een hoge awareness. De webomgeving verlaagt de drempel om te starten met netwerken. De mobile app biedt gemak vlak voor, tijdens en na het evenement.

Een catalogus van exposanten, sponsors, merken en productaanbiedingen kan worden doorzocht en opgeslagen zoals elke gebruiker dat zou wensen.

comment-dollar-lightPaars.png
thumbs-up-lightPaars.png

Voor wie?

Beurs

De ROI van beurzen staat onder druk. Exposanten willen doelstellingen sneller behalen. Weet jij die ene bezoeker uit duizenden aan te bevelen die het verschil maakt?

networkingandmatchmaking_beurzen.jpg
networkingandmatchmaking_congres.jpg
Congres

Met een druk inhoudelijk programma is er weinig ruimte voor deelnemers om de juiste deelnemers te spreken. Het vooraf plannen van meetings is dus essentieel. Dit kan plenair, tijdens pauzes of als breakout.

networkingandmatchmaking_corporates.jpg
Corporates

Bij relatie events hebben sales medewerkers het druk genoeg. Maar hoe zorg je dat de echte kansen voldoende aandacht krijgen? Pak de controle over de agenda van jouw sales team.

Onze Technologie Partner

Tech Partner 2
Intelligente Matchmaking Software

Grip is de eerste netwerkoplossing die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Een krachtige, slimme en intuïtieve oplossing waar alleen de beste organisatoren mee werken!

dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png

Hoofdkantoor: Londen, Engeland

Oprichting: 2014

Bedrijfsgrootte: 100+

trophy-alt-lightPaars.png

2017

Winnaar UFI Technology Award

award-lightPaars.png

6

Nominaties Event Technology Awards

chart-line-lightPaars.png

3

Jaar voorsprong met kunstmatige intelligentie

calendar-alt-lightPaars.png

1.000+

Events per jaar

Welke aanpak werkt voor jou?

full-service-livelyPaars.png
Managed Service

Bij gebrek aan tijd of complexe projecten
kun je de inrichting volledig overlaten aan onze specialisten.

software-implementatie-livelyPaars.png
Eigen licentie

Meerdere evenementen? Een vast event team? Dan kun je na de onboarding alles zelfstandig inrichten en beheren.

full-cycle-livelyPaars.png
Software Exploitatie

We helpen je graag met het financieren van de technologie door digitale pakketten te ontwikkelen voor sponsoren.

Cases & Kennis

bottom of page