top of page
Gradient - Primary - 1920 x 700 (1).png

Live Interactie

Meer interactie met je publiek? Vraag ons naar de mogelijkheden.
comments-lightBanner.png

Verhoog de betrokkenheid, energie en impact

Mensen zijn steeds sneller afgeleid

Interactie met het publiek begint bij het bieden van een uitlaatklep, hetzij via een presentator of een fysieke stimulus.

 

Het gaat erom dat je niet aanneemt dat je de aandacht houdt van deelnemers gedurende het event, want mensen verliezen snel hun concentratie als ze weinig redenen hebben om zich te focussen.

lively blokes - S - rood_edited_edited_e

Je creëert vooraf prikkelende vragen, stellingen of Q&A sessies. Live toon je de reacties en grafieken op het grote scherm, wat het publiek van begin tot eind betrokken houdt.

 

Dit versterkt de impact en biedt waardevolle inzichten. Maar het is cruciaal dat deze tools je niet extra belasten, vooral als je al onder druk staat. Wat je nodig hebt, is eenvoudige technologie of een partner die ontzorgd. 

live-interactie.png

We zijn online gewend om informatie met elkaar te delen en snel te reageren. Maar hoe doe je dat met een offline verhaal? Tegenwoordig is het steeds makkelijker om je publiek te laten reageren, bijvoorbeeld via de mobiele telefoon.

MainHallBoven01%20Met%20Glisser_edited.jpg

Een simpele en betrouwbare tool met afwisselende interactiemogelijkheden

Functionaliteit

Producten & Functionaliteiten

comments-lightPaars.png
Live Q&A en Polls

Ontvang meer vragen en laat het publiek stemmen over welke vragen live worden behandeld. Live polls zijn geïntegreerd in PowerPoint, zodat je niet hoeft te wisselen van scherm.

smile-beam-lightPaars.png
Modern gemak voor je publiek

De dia's kunnen direct met het publiek worden gedeeld, op het moment dat ze worden gepresenteerd. Vervolgens kunnen privé notities worden gemaakt bij elke dia.

tachometer-alt-lightPaars.png
Bruikbare inzichten

Data is alleen handig als het je iets interessants vertelt – tevredenheid van het publiek, de effectiviteit van de sessies, impact - waarmee je onderbouwde vervolgacties kunt nemen.

globe-lightPaars.png
Hybride Events & Live Webinars
clipboard-list-lightPaars.png
Event feedback
trophy-alt-lightPaars.png
Live Quizzen

Combineer interactieve slides met video en bereik een groter publiek en bespaar kosten. Met deze tools betrek je zowel het online publiek als fysieke publiek, tegelijkertijd.

Verzamel sessie na sessie bruikbare feedback zoals interesse, NPS & opmerkingen. Maak de slides downloadbaar als incentive voor een hoge respons.

Maak je vragen vooraf of on-the-fly tussen je eigen dia’s en toon de resultaten, antwoorden en ranking live op het beelscherm.

check-double-lightPaars.png
Moderatie

Je publiek stelt soms lastige vragen of maakt opmerkingen die beter niet gedeeld kunnen worden. Content kan worden geblokkeerd, gearchiveerd en zelfs aangepast.

lock-alt-lightPaars.png
Data beveiliging & AVG

Als voormalige marketeers zagen we al snel de impact van AVG. Daarom bieden we de eenvoudigste en betrouwbaarste manier om persoonlijke gegevens te registreren en op te slaan.

TwitterLogoPaarsDik.png
Twitter Wall

Twitterhashtags zijn gebruikelijk bij live events. Met een Twitter Wall creeer je online buzz en stimuleer je aanwezigheid op het volgende evenement.

liveinteractie_intern.jpg
Intern

Medewerkers zijn voorzichtiger met kritiek en meningen. Gebruik een speelse manier voor reacties of maak ze anoniem voor meer eerlijke input.

liveinteractie_conferentie.jpg
Conferentie

Bij te veel zenden haken mensen af. Verhoog de energie door regelmatig stellingen en vragen te behandelen, het liefst zowel plenair als break-out.

liveinteractie_corporates.jpg
Corporates

Het is een uitdaging om de aandacht te houden en interesses te pijlen. Zorg voor veel interactie en registreer de reacties en feedback per individu/relatie.

liveinteractie_training.jpg
Training

Mensen leren door te doen. Met het live toetsen van cases en quizzen verhoog je betrokkenheid en krijg je inzicht in de voortgang.

Voor wie?

Onze Technologie Partner

Live polling, digital Q&A en Twitter walls – Glisser bewijst de eentonigheid van Powerpoint presentaties te kunnen doorbreken en de aandacht van deelnemers vast te houden.

dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png

Hoofdkantoor: Londen, Engeland

Oprichting: 2014

Bedrijfsgrootte: 10 - 15

Tech Partner
user-chart-lightPaars.png

30000+

Presentaties

users-lightPaars.png

10000+

Gebruikers

user-tie-lightPaars.png

100+

Enterprise klanten

trophy-alt-lightPaars.png

2017

Winnaar Beste Publieksinteractie bij Event Tech Live

Welke aanpak werkt voor jou?

Cases & Kennis

full-service-livelyPaars.png
Managed Service

Bij complexe projecten of gebrek aan tijd kun je soms beter alles over laten aan experts.

software-implementatie-livelyPaars.png
Software Implementatie

Meerdere evenementen? Bezig met automatisering of vernieuwing? Dan kun je mogelijk beter zelf de knoppen bedienen.

full-cycle-livelyPaars.png
Full Cycle Oplossing

Meer oplossingen nodig? Of een geïntegreerde oplossing voor de totale visitor journey? We denken graag met je mee!

bottom of page