top of page

Versterk de Beleving

Laat een onuitwisbare indruk achter bij jouw deelnemers door de eventbeleving te personaliseren en verrijken met bijzondere ervaringen, zowel fysiek als digitaal.
lively-experience_2x.png
Virtuele & Hybride Evets

Er zijn tegenwoordig oneindig veel keuzes in tijdsbestedingen en contentconsumptie, waardoor mensen steeds kritischer worden. Als organistor is het daarom belangrijk om de bezoekersbeleving als uitgangspunt te nemen bij events. Bij Lively bieden we verschillende tools om deelnemers beter te verbinden, prikkelen met interactie, gemak te bieden en de ervaring te personaliseren.

Stuur en faciliteer het netwerken

Er zijn verschillende methoden om het netwerken te stimuleren. In fysieke (werk)vorm of in het voortraject digitaal. Bij Lively maken we gebruik van AI technologie voor de beste matches en meetings. Zowel voor spontane als volledige gestuurde ontmoetingen. Niet iedereen verstaat de kunst van het netwerken. Daarom gebruiken we matchmaking tools zodat elke deelnemer succesvol kan zijn

606db8c99d3194341811c050_matchmaking_2x-p-800.png
expirable-direct-uploads_2F4ef5b4f0-00db-4df7-8322-9b5243a23188_2FalternativeToPicturePoll

Houdt de aandacht en betrek je publiek 

De aandachtspanne van mensen is tegenwoordig kort. Daarnaast onthouden mensen beter als ze actief deelnemen. Bij grote presentaties kun je niet iedereen het woord geven. Bij Lively bieden we daarom verschillende tools voor sprekers en het publiek om de interactie op te zoeken, zoals polls, Q&A, quizzen en wordclouds. Door moderatie en live resultatenschermen houd jij als organisator altijd de controle. 

Personaliseer communicatie & content

Een groot irritatiepunt van veel deelnemers is als sessies niet relevant zijn. Men wil vooraf kiezen uit onderwerpen en sprekers. Door tijdens de registratie de interesses en uitdagingen uit te vragen kun je het programma, de communicatie en visitor journey personaliseren. Zo kun je de juiste sessies promoten, maar met onze platformen kun je een stap verder gaan door ook (video)content en netwerkkansen te adviseren. Gebruik gefilterde lijsten, notificaties of Netflix achtige suggesties. 

UnconditionalLogic-1 (1).png
606c5f7c94c68b822a5d0486_compromise_2x-p-1080.png

Altijd en overal binnen handbereik 

Via de smartphone kun je deelnemers tijdens het evenement bereiken. Deelnemers hebben vooraf aan het evenement een programma samengesteld, connecties gemaakt en meetings gepland. Een gepersonaliseerde mobile app maakt het voor jouw deelnemers nog gemakkelijker om te navigeren over het evenement, op de hoogte te blijven en de tijd optimaal te besteden. Daarnaast zorgt het voor een krachtige merkbeleving.

Een soepel & gastvrij ontvangst

De entree is de eerste indruk van jouw evenement. Die mag je niet onderschatten. Met de checkin van Lively ben je verzekerd van een soepele ervaring voor alle deelnemers. Scan het ticket en de gepersonaliseerde badge komt direct uit de printer.  Zo voorkom je wachtrijen en ben je verzekerd van een snelle doorloop. Last minute aanmelders? Ook dat is geen probleem.

60c3d3546b4da3c304a26a87_streamline-your-events.png
60a3f6da465f1e53c2bd5c74_Frame 1026-p-800.png

Motiveer en stimuleer deelnemers 

Gamification; een bekend begrip dat tegenwoordig regelmatig de revue passeert. Het doel is om spelenderwijs gedrag te veranderen, kennis over te dragen en tevens betrokkenheid te creëren. Bekende tools die we bij Lively toepassen zijn quizzen, leaderboards, gesponsorde games, foto challenges, loterijen en scavenger hunts. De kunst is om het goed te integreren met je eventconcept.

bottom of page