top of page
Gradient - Primary - 1920 x 700 (1).png

Event Apps

Vanaf de registratie invloed op de beleving? Vraag ons naar de mogelijkheden.
appbanner.png

Trek de digitale cirkel rond

Blijf binnen handbereik en houdt de aandacht

Na aanmelding heerst er (hopelijk) enthousiasme over jouw evenement. De website heeft haar overtuigende rol vervuld en de doelgroep kijkt uit naar wat er komt.

 

Maar in het tijdperk van informatie-overload via e-mail en sociale media is aandacht niet vanzelfsprekend. Om de betrokkenheid van de doelgroep als merk te behouden, wil je zo dicht mogelijk bij de doelgroep zijn; de smartphone. 

Conference Break Time
lively blokes - S - rood_edited_edited_edited_edited.png

Het is niet eenvoudig om mensen een mobiele app te laten downloaden en regelmatig te laten gebruiken. Toch blijft het een effectieve technologie voor optimale gebruikerservaring, merkbeleving en betrokkenheid.

 

De sleutel ligt in een mix van interactieve/verbindende tools voor impact, personalisatie voor relevantie en actuele informatie voor frequente gebruikers.

63ca8bb142a0779c52e10960_Event-app-Hero.png

Krachtige en complete event apps 

Meer dan 93% van de Nederlanders heeft een smartphone. De digitalisering neemt snel toe en we zijn gewend aan gemak en personalisatie. Ook voor events is de visitor journey meer digitaal. Het voor- en na traject wordt langer en events zijn vaker onderdeel van strategieën. Hoe bedien jij de (digitale) doelgroep na de aanmelding?

Product & Functionaliteiten

Functionaliteit 4
Sla een brug en maak verbindingen
comments-lightPaars.png
Interactie tijdens presentaties
bullhorn-lightPaars.png
Communiceer effectiever

Interactief netwerken, kennis delen, discussiëren, promoten, breng mensen met elkaar in contact via een privé tijdlijn, deelnemerslijst of integreer matchmaking voor persoonlijke aanbevelingen.

Verhoog de beleving en creëer meer impact. Integreer een reactiesysteem zodat gebruikers met één druk op de knop kunnen reageren op polls/quizzen of vragen kunnen stellen aan de sprekers.

Vanaf de registratie in contact blijven met deelnemers met real-time communicatie. Jouw logo op het meest persoonlijke scherm van de doelgroep, updates, plattegronden, notificaties etc.

user-circle-lightPaars.png
Maak de beleving persoonlijk
tachometer-alt-lightPaars.png
Krijg inzicht in wat gebruikers beweegt
comment-dollar-lightPaars.png
Meer exposure voor stakeholders

Biedt deelnemers relevante (event) informatie op basis van persoonlijke voorkeuren, profiel, locatie of gedrag. Van favorieten, filters, GPS-notificaties tot netwerk aanbevelingen.

Monitor, rapporteer, evalueer en verbeter de resultaten van je evenementen. Gebruik op cijfers en feiten gebaseerde inzichten om zakelijke doelstellingen te behalen.

Biedt partners en sponsoren opvallende advertentieruimte. Bedenk interactieve mogelijkheden om producten mobiel onder de aandacht te brengen zoals met logovermeldingen en banners.

Breng ondersteuning binnen handbereik
newspaper-light-Paars.png
Publiceer content en houdt de aandacht
chart-line-lightPaars.png
Verhoog het aantal conversies/
aanmeldingen

Maak het verschil door ondersteuning nog toegankelijker en sneller te maken. Integreer forums, e-mail, telefonisch contact en chat.

Speel in op de interesse van de doelgroep met actuele kennis, entertainment en nieuws. Gebruik blogs, video's, fotoalbums, nieuws, bestanden en vacatures.

Breng je events, producten en diensten onder de aandacht en zorg voor een call-to-action. Gebruik je eigen marketing automation of registratiesysteem voor de juiste opvolging per e-mail.

headset-lightPaars.png
handshake-lightPaars.png
Corporates

Met events wil je bij relaties een onuitwisbare indruk/impact achterlaten. Een unieke beleving staat hierbij voorop. Met een eigen mobile app maak je dat korte moment langer tastbaar en meetbaar.

Deelnemers hebben veel keuze, dus hoe help je met een optimale planning? Met een mobile app personaliseer je het programma, houd je informatie up-to-date en afspraken worden tijdig gepland.

Voor wie?

eventoplanner_corporates.jpg
eventoplanner_congres.jpg
Congres
eventoplanner_intern.jpg
Intern

Trainingen en incentives, vaak lang en meerdaags op een onbekende locatie. Medewerkers wil je in de watten leggen. Met een mobile app blijft iedereen in contact via sociale functionaliteit en duidelijke communicatie.

Compleet in eigen huisstijl

Tech Parner

Onze Technologie Partners

Logo_flame.png
logo (1).png
629a38273e59ee069da94c6d.png

Welke aanpak werkt voor jou?

Cases & Kennis

ROI-services-lively.png
Software Exploitatie

We helpen je graag met het financieren van de technologie door pakketten te ontwikkelen voor exposanten of partners.

software-implementatie-livelyPaars.png
Eigen licentie

Meerdere evenementen? Bezig met automatisering of vernieuwing? Dan kun je mogelijk beter zelf de knoppen bedienen.

full-cycle-livelyPaars.png
Full Cycle Oplossing

Meer oplossingen nodig? Of een geïntegreerde oplossing voor de totale visitor journey? We denken graag met je mee!

bottom of page