eBook:
Engaged Learning

Download direct je eigen kopie!

De eBook serie voor engaged learning

Deze serie is bedoeld voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van learning & development binnen bedrijven. Je kunt een learning & development professional zijn, een HR-manager, een communicatie, event, operations manager of iets vergelijkbaars. Op de een of andere manier ben je betrokken bij de leeractiviteiten in een bedrijf.
 

Er zijn altijd nieuwe technieken om te overwegen als het gaat om learning & development. Technologie is slechts één van de factoren die dit werkveld veranderen. De opkomst van social media en een samenleving die gewend is om resultaat direct binnen handbereik te hebben, komen van een lange weg naar de korte concentratieboog die mensen nu hebben. Het leren en ontwikkelen van nu vraagt een mega hoog betrokkenheidsniveau.
 

Ontdek hoe - en krijg hier je gratis copy.

Door je gegevens te versturen ga je akkoord met dat je de download per e-mail ontvangt en dat we eventueel per e-mail contact opnemen om te vragen naar je mening.

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: