top of page
MainHallBoven01%20Met%20Glisser_edited.j

B-Corp Summit

Dit unieke event brengt Certified B-Corps, bedrijfsleiders, changemakers en bedrijven uit de hele wereld samen om de nieuwe economie te stimuleren.  


Tijdens het event draait het om contact maken, delen, leren en geïnspireerd worden. Misteli heeft als full service communicatie bureau een sterk concept & merk identiteit ontwikkeld. Deze moest volledig doorgetrokken worden in het gehele event, zowel offline als online. 


Als technologie partner heeft Lively alle digitale oplossingen geleverd, van website en registratie tot event platform. Voor de registratie waren er verschillende tickets die toegang gaven tot verschillende delen van het evenement. 


Na registratie kregen de deelnemers direct toegang het event platform zodat ze zich optimaal konden voorbereiden op het event, door sessies & meetings te plannen. Tijdens het event was Lively aanwezig om de checkin te begeleiden en vragen te beantwoorden over de mobile app. 


Tijdens het plenaire programma werden er live polls en Q&A sessies gebruikt om de meningen te pijlen en input op te halen. Lively was backstage aanwezig om de interactie af te stemmen met de dagvoorzitters, de vragen te modereren en polls on-the-fly te publiceren. 

Project

B-Corp Summit

Klant

B-Corp

Categorie

Full Cycle Event

Type

Fysiek Event

600 +

Deelnemers

350 +

Meetings

3.500 +

Connecties

50 +

Sessies

In Beeld

Bcorp2
Bcorp1
Bcorp4
Bcorp6
Bcorp5
bottom of page