top of page

Virtuele & Hybride Events

Steeds vaker kiezen bedrijven voor een online event of component. Logisch, want online biedt een hoop nieuwe mogelijkheden, en is een toegankelijke methode voor kennisdeling, verbinding en community building.
lively-virtuele-meetings.png
Virtuele & Hybride Evets

Wij bieden verschillende tooling om een complete beleving op afstand te organiseren. Om te beginnen voor plenaire uitzendingen met talkshows, keynotes en paneldiscussies. Maar ook voor break-out sessies bieden we de juiste vormen van video meetings, streaming en live interactie. Zelfs het spontaan of gepland netwerken kunnen we online faciliteren. 

Complete Event Journey

De aandacht van mensen is kort, vooral digitaal. Wij zorgen voor een complete event journey met advies over een afwisselend programma en diverse functionaliteiten voor interactie zodat er een energieke flow ontstaat. Zowel voorafgaand als na afloop van je event. Daarnaast navigeren we deelnemers van plenaire sessies naar breakouts voor een soepele ervaring.

6066ff6be666ff15b3b6ecec_grip-content-tab.png
ConferenceTools.png

Streaming & Locatie

Technologie leidt vaak tot onnodige zorgen. Wij nemen die zorgen weg, door flexibel te zijn met streaming players en video conference tooling.  Zo kunnen we bijna alle tools integreren of een ingebouwde oplossing gebruiken. Over de locatie kunnen we kort zijn: alles kan! Een eventlocatie naar keuze of via de studio van één van onze partners. 

Flexibel event management voor elk type format

Als je zowel fysieke als virtuele deelnemers hebt, dan is de event journey verschillend. Wij bieden event management software die het makkelijk maakt om deze registratie en communicatie te stroomlijnen. Turn-key integraties met diverse online event tooling zorgen ervoor dat je één gestructureerd CRM kunt opbouwen, ongeacht het format.

63-63.png
Live-Windows-1.png

Interactie met online publiek, of tegelijkertijd met de zaal

Wanneer je het gevoel hebt zelf onderdeel te zijn van een ervaring, dan onthoud je de boodschap beter. Je publiek zit nou eenmaal vaak thuis te kijken naar een scherm. Daarom is het extra belangrijk om van je passieve kijker een actieve deelnemer te maken door interactie te implementeren, zoals polls, quizzen, Q&A, chat en gamification. 

Online netwerken via geplande of spontange 1:1 en groep meetings

Of het nu gaat om een spontane ontmoeting, slimme matching of het efficient plannen van meetings. Wij bieden diverse vormen waardoor bij elk type evenement je deelnemers op de juiste manier kunt verbinden. 

bf5445fd-virtualmeetingroom-gif.gif
lively-virtuele-optimalisatie-business-m

De transitie naar een online sponsormodel

Retargeting advertenties, speednetworking, virtuele stands, banners, profiel uitlichting en online sessies zorgen dat sponsoren ook online hun business doelstelling behalen. 

bottom of page