top of page

Event Apps

Vanaf de registratie meer invloed op de eventbeleving?
Vraag ons naar de mogelijkheden.
appbanner.png

Trek de digitale cirkel rond

Blijf binnen handbereik en houdt de aandacht

Na de aanmelding is er enthousiasme over jouw event(en), netwerk en kennis. De website heeft zijn overtuigingsfunctie vervuld en jouw doelgroep is benieuwd naar wat volgt, hoe te netwerken, relevante content en meer. Maar mensen krijgen tegenwoordig een overload aan informatie via mail en social media, dus de aandacht krijg je niet zomaar… Wil je als merk de doelgroep betrokken houden dan moet je op ze minst binnen handbereik zijn.

Een mobile app gedownload krijgen met regelmatig gebruik is niet makkelijk. Toch blijft het voorlopig doeltreffende technologie voor een optimale gebruikerservaring, merkbeleving en betrokkenheid. De kunst is een mix van interactieve/verbindende tools voor impact, personalisatie voor relevantie en actuele informatie voor frequent gebruik.

In de mobile app komt veel samen zoals registratiegegevens, reactiesysteem voor je publiek, aanbevelingen door kunstmatige intelligentie en marketing automation. Daarom is een (modulair)platform met flexibiliteit voor integraties, snelle updates en/of maatwerk een verstandige keuze voor zowel de korte als lange termijn.

conference-apps.png

Meer dan 93% van de Nederlanders heeft een smartphone. De digitalisering neemt snel toe en we zijn gewend aan gemak en personalisatie. Ook voor events is de visitor journey meer digitaal. Het voor- en na traject wordt langer en events zijn vaker onderdeel van strategieën. Hoe bedien jij de (digitale) doelgroep na de aanmelding?

networkingandmatchmaking_uitdaging.jpg

Een gebruiksvriendelijk en gepersonaliseerd platform met slimme add-ons

Product & Functionaliteiten

Functionaliteit 4
Sla een brug en maak verbindingen

Interactief netwerken, kennis delen, discussiëren, promoten, breng mensen met elkaar in contact via een privé tijdlijn, deelnemerslijst of integreer matchmaking voor persoonlijke aanbevelingen.

comments-lightPaars.png
Interactie tijdens presentaties

Verhoog de beleving en creëer meer impact. Integreer een reactiesysteem zodat gebruikers met één druk op de knop kunnen reageren op polls/quizzen of vragen kunnen stellen aan de sprekers.

bullhorn-lightPaars.png
Communiceer effectiever

Vanaf de registratie in contact blijven met deelnemers met real-time communicatie. Jouw logo op het meest persoonlijke scherm van de doelgroep, updates, plattegronden, notificaties etc.

user-circle-lightPaars.png
Maak de beleving persoonlijk

Biedt deelnemers relevante (event) informatie op basis van persoonlijke voorkeuren, profiel, locatie of gedrag. Van favorieten, filters, GPS-notificaties tot netwerk aanbevelingen.

tachometer-alt-lightPaars.png
Krijg inzicht in wat gebruikers beweegt

Monitor, rapporteer, evalueer en verbeter de resultaten van je evenementen. Gebruik op cijfers en feiten gebaseerde inzichten om zakelijke doelstellingen te behalen.

comment-dollar-lightPaars.png
Meer exposure voor stakeholders

Biedt partners en sponsoren opvallende advertentieruimte. Bedenk interactieve mogelijkheden om producten mobiel onder de aandacht te brengen zoals met logovermeldingen en banners.

Breng ondersteuning binnen handbereik

Maak het verschil door ondersteuning nog toegankelijker en sneller te maken. Integreer forums, e-mail, telefonisch contact en chat.

newspaper-light-Paars.png
Publiceer content en houdt de aandacht
chart-line-lightPaars.png

Speel in op de interesse van de doelgroep met actuele kennis, entertainment en nieuws. Gebruik blogs, video's, fotoalbums, nieuws, bestanden en vacatures.

Verhoog het aantal conversies/
aanmeldingen

Breng je events, producten en diensten onder de aandacht en zorg voor een call-to-action. Gebruik je eigen marketing automation of registratiesysteem voor de juiste opvolging per e-mail.

headset-lightPaars.png
handshake-lightPaars.png
Corporates

Met events wil je bij relaties een onuitwisbare indruk/impact achterlaten. Een unieke beleving staat hierbij voorop. Met een eigen mobile app maak je dat korte moment langer tastbaar en meetbaar.

Voor wie?

eventoplanner_corporates.jpg
eventoplanner_congres.jpg
Congres

Deelnemers hebben veel keuze, dus hoe help je met een optimale planning? Met een mobile app personaliseer je het programma, houd je informatie up-to-date en afspraken worden tijdig gepland.

eventoplanner_intern.jpg
Intern

Trainingen en incentives, vaak lang en meerdaags op een onbekende locatie. Medewerkers wil je in de watten leggen. Met een mobile app blijft iedereen in contact via sociale functionaliteit en duidelijke communicatie.

Onze Technologie Partner

Entegy is een flexibel en betrouwbaar platform met innovatieve en kant-en-klare functionaliteiten, waarmee we een beleving op maat kunnen creëren

dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png

Hoofdkantoor: Brisbane, Australië

Oprichting: 2000

Bedrijfsgrootte: 20 - 30

Tech Parner
BlocksLightPaars2.png

30+

Kant-en-klare-modules

chart-line-lightPaars.png

50+

Partners wereldwijd

calendar-alt-lightPaars.png

1.000+

Events per jaar

clock-lightPaars.png

20+

Jaar ervaring met software

Welke aanpak werkt voor jou?

Cases & Kennis

ROI-services-lively.png
Software Exploitatie

We helpen je graag met het financieren van de technologie door pakketten te ontwikkelen voor exposanten of partners.

software-implementatie-livelyPaars.png
Software Implementatie

Meerdere evenementen? Bezig met automatisering of vernieuwing? Dan kun je mogelijk beter zelf de knoppen bedienen.

full-cycle-livelyPaars.png
Full Cycle Oplossing

Meer oplossingen nodig? Of een geïntegreerde oplossing voor de totale visitor journey? We denken graag met je mee!

bottom of page