top of page

Software Implementatie

Een strategische kijk op eventtechnologie
Snel innoveren met bewezen technologie

Steeds meer organisatoren zien het langetermijnperspectief van eventtechnologie. Er is voldoende bewijs voor adoptie onder de doelgroep, door automatisering worden kosten bespaard en er kan snel worden ingespeeld op verwachtingen van partners of bedreigingen in de markt.

Het implementeren van nieuwe technologie vraagt niet alleen om goede begeleiding. Er is een breed draagvlak nodig in de organisatie met een gedeelde visie. Wil je dat technologie langer mee gaat dan één jaar, dan heb je een lokale partner nodig die de internationale ontwikkelingen in de gaten houdt.

Lively helpt om intern draagvlak te creëren en om eventsoftware onderdeel te maken van de huidige processen. Zelfstandig beheer & integratie staan hierbij centraal. Zo bieden we live trainingen, snelle online support, integraties op maat & extra handjes bij drukke periodes.

Wat betekent dat voor jou?
coffee-togo-lightPaars.png
Rust

Een eigen project manager bij het uitrollen van de software.

chart-pie-lightPaars.png
Inzicht

Hoe breder de inzet, hoe beter we events kunnen analyseren en vergelijken.

clock-lightPaars.png
Tijd

Een snelle implementatie door persoonlijke training & support.

trophy-alt-lightPaars.png
Resultaat

Meer ruimte voor optimalisaties door inzet op lange termijn.

thumbs-up-lightPaars.png
Vertrouwen

Wij kennen de markt, dus ook de beste technologie.

euro-sign-lightPaars.png
Geld

We zorgen dat je betaald voor licenties die je echt gebruikt.

Services
headset-lightPaars.png
Training & Support

We geven je een persoonlijke (online) training over het beheer. Vervolgens kun je gebruik maken van de online help desk en on-demand training video's. Toch nog een vraag? Dan zijn we 24/7 per mail beschikbaar.

tasks-lightPaars.png
Project Management
cogs-lightPaars.png

Bij jouw eerste evenement of een groot project helpen we je graag zo goed mogelijk op weg. Daarom bieden we een toegewijde project manager die je helpt bij de inrichting, data imports en planning. Ook telefonisch zijn we bereikbaar bij brandende vragen!

Intergratie

Lively werkt samen met jouw technologie leveranciers of we bieden volledige geïntegreerde oplossingen voor de totale visitor journey. We bieden openbare API’s, integraties op maat en standaard integraties.

bottom of page