Live Interactie

Meer interactie met je publiek? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Direct contact

Verhoog de betrokkenheid, energie en impact

We zijn online gewend om informatie met elkaar te delen en snel te reageren. Maar hoe doe je dat met een offline verhaal? Tegenwoordig is het steeds makkelijker om je publiek te laten reageren, bijvoorbeeld via de mobiele telefoon.

Uitdaging

Mensen zijn steeds sneller afgeleid

Interactie met het publiek begint bij het bieden van een uitlaatklep, hetzij via een presentator of een fysieke stimulus. Het gaat erom dat je niet aanneemt dat je de aandacht houdt van deelnemers gedurende het event - want mensen verliezen snel hun concentratie als ze weinig redenen hebben om zich te focussen.

Functionaliteiten

Een simpel en betrouwbaar platform met indrukwekkende interactie

Je bedenkt vooraf prikkelende vragen, stellingen of multiple choice vragen. Reacties & grafieken laat je live zien op het scherm voor een sterk betrokken publiek vanaf de eerste tot de laatste minuut. Hiermee zorg je voor nog meer impact en waardevolle inzichten! Maar het is belangrijk dat deze tools niet voor extra werk zorgen als je al gestrest bent. Je hebt eenvoudige technologie nodig, wat gewoon werkt.

Onze Tech Partner
Interactieve presentatiesoftware

Producten & Functionaliteiten

Live Q&A en Polls

Ontvang meer vragen en laat het publiek stemmen over welke vragen live worden behandeld. Glisser's live polls zijn geïntegreerd in PowerPoint, zodat je niet hoeft te wisselen van scherm.

Modern gemak voor je publiek

Glisser deelt de dia's direct met het publiek, op het moment dat ze worden gepresenteerd, en maakt het mogelijk om privé notities te maken bij elke dia.

Bruikbare inzichten

Data is alleen handig als het je iets interessants vertelt – tevredenheid van het publiek, de effectiviteit van de sessies, impact - waarmee je onderbouwde vervolgacties kunt nemen.

Hybride Events & Live Webinars

Combineer interactieve slides met video en bereik een groter publiek en bespaar kosten. Met Glisser Live betrek je ook het online publiek tijdens live streams.

Event feedback

Verzamel sessie na sessie bruikbare feedback zoals interesse, NPS & opmerkingen. Maak de slides downloadbaar als incentive voor een hoge respons.

Live Quizzen

Maak je vragen vooraf of on-the-fly tussen je eigen dia’s en toon de resultaten, antwoorden en ranking live op het beelscherm.

Moderatie

Je publiek stelt soms lastige vragen of maakt opmerkingen die beter niet gedeeld kunnen worden. Content kan worden geblokkeerd, gearchiveerd en zelfs aangepast.

Data beveiliging & AVG

Als voormalige marketeers zagen we al snel de impact van AVG. Daarom bieden we de eenvoudigste en betrouwbaarste manier om persoonlijke gegevens te registreren en op te slaan.

Twitter Wall

Twitterhashtags zijn gebruikelijk bij live events. Met een Twitter Wall creeer je online buzz en stimuleer je aanwezigheid op het volgende evenement.

Voor wie?

Why choose Us?

Intern

Medewerkers zijn voorzichtiger met kritiek en meningen. Gebruik een speelse manier voor reacties of maak ze anoniem voor meer eerlijke input.

Why choose Us?

Conferentie

Bij te veel zenden haken mensen af. Verhoog de energie door regelmatig stellingen en vragen te behandelen, het liefst zowel plenair als break-out.

Why choose Us?

Corporates

Het is een uitdaging om de aandacht te houden en interesses te pijlen. Zorg voor veel interactie en registreer de reacties en feedback per individu/relatie.

Why choose Us?

Training

Mensen leren door te doen. Met het live toetsen van cases en quizzen verhoog je betrokkenheid en krijg je inzicht in de voortgang.

Onze Technologie Partner

Interactieve presentatiesoftware

Live polling, digital Q&A en Twitter walls – Glisser bewijst de eentonigheid van Powerpoint presentaties te kunnen doorbreken en de aandacht van deelnemers vast te houden.

  • Hoofdkantoor: Londen, Engeland
  • Oprichting: 2014
  • Bedrijfsgrootte: 10-15
Onze services
30000+
Presentaties
10000+
Gebruikers
100+
Enterprise klanten
2017
Winnaar Beste Publieksinteractie bij Event Tech Live

Welke aanpak werkt voor jou?

Volledig ontzorgd

Bij complexe projecten of gebrek aan tijd kun je soms beter alles over laten aan experts.

meer info

Zelfstandig aan de slag

Meerdere evenementen? Bezig met automatisering of vernieuwing? Dan kun je mogelijk beter zelf de knoppen bedienen.

meer info

Complete oplossing

Meer oplossingen nodig? Of een geïntegreerde oplossing voor de totale visitor journey? We denken graag met je mee!

meer info
Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking
Copyrights © 2020 Lively: Alle Rechten Voorbehouden