Virtuele & Hybride Events

De omschakeling naar online is op dit moment één van de grootste uitdagingen voor eventprofessionals om te blijven concurreren, als niet overleven.
BannerVirtual.png
 

Wij bieden verschillende opties om een complete evenement beleving op afstand te organiseren. Om te beginnen voor plenaire uitzendingen met talkshows, keynotes en publieksinteractie. Maar ook voor break-out sessies met webinars en roundtables. Zelfs het netwerken tussen deelnemers of lead generatie voor sponsoren kunnen we online faciliteren. 

Complete Event Journey

Of je bij online echt kunt spreken van een event is te betwisten. Maar vrijwel alle onderdelen kun je verhuizen naar online, van inchecken en pauzes tot aan break-outs en netwerken.

lively-experience@2x.png
ConferenceTools.png

Integraties met de grote streaming oplossingen

We integreren bijna alle conference tools voor bijvoorbeeld de break-outs & 1:1 meetings. Voor een kijkerservaring van hoger niveau werken we samen met een live streaming partner. 

Snelle registratie met persoonlijke agenda’s

Bij online events zijn er veel meer last-minute registraties. Daarom zorgen we dat deelnemers direct via de browser kunnen inloggen in de event omgeving voor toegang tot de stream(s). 

TechCon@2x.png
Live-Windows-1.png

Interactie met online publiek en de zaal, tegelijkertijd

Interactie is bij online events nog belangrijker. We gebruiken polls, wordclouds, Q&A en slidesharing om de aandacht te houden. Uiteraard in hetzelfde scherm als de live stream of via de smartphone. 

Matchmaking & video meetings

Of het nu gaat om een spontane verbinding, matching op maat of gericht meetings plannen. We bieden diverse opties waardoor deelnemers elkaar ook online kunnen ontmoeten. 

bf5445fd-virtualmeetingroom-gif.gif
lively-virtuele-optimalisatie-business-m

De transitie naar een online sponsormodel

Retargeting advertenties, speednetworking, virtuele stands, banners, profiel uitlichting en online sessies zorgen dat sponsoren ook online hun business doelstelling behalen.