E-Boekserie:
Publiek Betrekken

Download direct je eigen kopie!

Het betrekken van de doelgroep bij events - Deel 1
Betrokkenheid vooraf aan het event

Zorg ervoor dat je het publiek betrekt voordat de sessie begint.
 

Bij events is het betrekken van het publiek meer nodig dan ooit. Als je event het publiek niet betrekt dan loop je het risico vergeten te worden. Niemand wil naar een saai event gaan. In dit artikel behandelen we enkele manieren waarop je het publiek kunt betrekken.
 

Deze paper is bedoeld voor organisatoren die verantwoordelijk zijn voor het betrekken van deelnemers bij events of trainingen. We gebruiken voor het gemak "event planners" als generieke naam. Echter, jouw rol kan onder de volgende beschrijvingen vallen, zoals; HR manager, communicatie, evenementen, operations manager, professional in learning & development of vergelijkbaar.

Door je gegevens te versturen ga je akkoord met dat je de download per e-mail ontvangt en dat we eventueel per e-mail contact opnemen om te vragen naar je mening.

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: