top of page
  • Lively

Lively implementatiepartner van Grip software voor RAI en Jaarbeurs

Vanaf 2021 mag Lively zich de preferred supplier noemen voor alle B2B titels van RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht. Met het aanbieden van Grip (market engagement platform) is Lively dé implementatiepartner voor de twee grootste evenementen- en beursorganisatoren van Nederland.


Tim Groot, CEO en founder van Grip:

“Terwijl we evenementen over de hele wereld doen, is het toch speciaal om met de twee grootste beurs organisatoren van Nederland samen te werken. We zijn daarom ook vereerd dat wij zowel op locatie als online de evenementen en beurzen van de RAI en de Jaarbeurs persoonlijker mogen maken.”

Lively is sinds 2018 actief aanbieder van de software van Grip in de Nederlandse event branche. Grip is marktleider op het gebied van event matchmaking en experience software voor beurzen en events, zowel virtueel, hybride als live.


De coronamaatregelen hebben grote organisatoren zoals RAI Amsterdam en de Jaarbeurs min of meer gedwongen tot een versnelde digitale transitie. Er moest op korte termijn nieuwe manieren worden gerealiseerd van verbinding, betrokkenheid en interactie, tussen bezoekers en standhouders.


Het Grip platform biedt hierin de beste en meest innovatieve mogelijkheden. Grip verhoogt niet alleen de engagement tussen bezoekers en standhouders, ook geeft het organisatoren meer inzicht wat die verbindingen opleveren en wat deze waard zijn.


Chiara Betz, digital productmanager van Jaarbeurs Utrecht:

"Lively helpt echt mee om draagvlak te creëren voor de technologie in de organisatie. Zo ontstaan er nog meer waardevolle ontmoetingen.

Grip is een zogeheten ‘best of breed’ software oplossing die makkelijk te integreren is in bestaande organisatieprocessen en met andere event software zoals: Swoogo, Boomset, Restream en Glisser.

Als implementatiepartner begeleidt Lively event professionals met het toepassen en integreren van de juiste event technologie. Ze bieden een partner ecosysteem met wereldwijd de meest toonaangevende technologie aanbieders. Hierdoor kan Lively objectief adviseren en de regie houden over alle techniek en integraties. Voor kleine en hele grote events.


Nynke Lipsius Mulder, exhibtion director van RAI Amsterdam:

"Lively zorgt ervoor dat zowel onze techneuten als het beursteam Grip succesvol implementeren. Zo werken wij samen aan meer intelligente beurzen waarbij wij de behoefte van bezoekers en exposanten nog beter in kaart brengen."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lively Tech Agency

Ruben Onderdelinden: 06-48451688

r.onderdelinden@lively.nl89 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page