Pensioen Event

Klant:
Event:
Oplossing:
Technologie:

Zwitserleven
Relatie Event
Audience Engagement
Glisser

  • 200 personen en 30 teams per game

  • Gemiddeld 400 challenges per game

  • Bijna 20% toename in kennisniveau binnen 30 minuten

Pensioen Event

Tijdens het jaarlijkse PensioenEvent worden de contouren van het nieuwe pensioenstelsel besproken en is er discussie met 300 partners over de impact voor klanten en medewerkers. Met veel inhoudelijke pensioenonderwerpen en presentaties over de diensten van Zwitserleven is de uitdaging om het publiek te blijven betrekken in discussies en om te achterhalen waar partners beter ondersteund kunnen worden.

Wij hebben eerst een training verzorgd aan moderatoren en de beheerders. De sprekers hebben zelf de eigen opzet gekozen (stellingen, feedback) en deze in de originele presentatie verwerkt. De hoofdbeheerder heeft samen met ons alle originele presentaties ontvangen en verwerkt in Glisser. Op het event zelf waren wij aanwezig om te modereren en de sprekers een instructie te geven. Er werd nauw samengewerkt met het AV-team voor een soepele afwisseling tussen Glisser, PowerPoint en video’s.

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: