PayPal Netwerklounge

Klant:
Event:
Oplossing:
Technologie:

Money 2020
Beurs & congres
Matchmaking
Grip

  • 1.000 meetings

  • 90% van de meetings als relevant beoordeelt

  • Volgeboekte Netwerklounge met 21 tafels

PayPal Netwerklounge

Money 2020 is een groot en internationaal evenement over de toekomst van betalingen en geld. Geld en technologie komt er letterlijk samen met meer dan 10.000 deelnemers in Las Vegas. Innovatie & netwerken staat centraal en dat is terug te zien in de beursopzet en digitale strategie. Met een intern team wordt een eigen mobile app gebouwd waardoor er strenge regie is over de online bezoekerservaring & merkbeleving. Grip kreeg de bijzondere kans om het onderdeel matchmaking te faciliteren via een integratie.

Als Money2020 ergens goed in is dan is het wel sponsoring! PayPal wilde als hoofdpartners in het middelpunt staan van verbinding. Alle meetings tussen deelnemers vonden daarom plaats in de PayPal Lounge. Door slimme aanbevelingen, filters & meeting planning waren alle tafels vóór de officiële opening al online volgeboekt. Wij ontvingen de gasten, verwezen door naar de gereserveerde tafels, zorgden voor een goede doorstroom en we beantwoorden vragen over de mobile app. Uit de resultaten kunnen we concluderen dat PayPal hierdoor misschien wel de meeste aandacht had van alle partners!

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: