On-site Registratie

Tijd, budget en energie besparen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

On-site badge printing voor elk evenement

Of je nu een informele of formele uitstraling wilt bij het ontvangst. Elke organisator wilt lange rijen voorkomen en last-minute aanmelders snel voorzien van een badge. De voorbereiding, stress en vertraging die ontstaat bij het uitdelen van voorbedrukte badges wil je het liefst uitsluiten, ook bij de kleine evenementen.

Wij gebruiken de nieuwste apparatuur voor het scannen en printen. Afhankelijk van je budget bepalen we de juiste opzet. Zo kun je onze scan app gratis downloaden en met collega’s het ontvangst doen, of kies voor iPads op een standaard. Iemand geen ticket? Ook dan kun je direct een persoonlijk badge maken. Zowel badges als labels bieden we in alle soorten & formaten.

Verbeter de on-site eventbeleving

Het ontvangst is de eerste indruk van jouw evenement. Een soepele doorstroom en gastvrijheid is essentieel, maar je zit niet te wachten op hoge kosten voor apparatuur en personeel.

Een simpel & innovatief platform met plug & play printing

 

Product & Functionaliteiten

Gasten Inchecken

Voorkom lange rijen met onze incheck app. Scan de tickets of zoek op naam en meld gasten handmatig aan. Iemand niet in het systeem? Vul de gegeven in en print direct een badge.

Live Badges Printen

Bepaal via drag & drop exact welke informatie je wilt printen en waar. Op badges van papier en plastic, of op polsbandjes. Koppel de smartphone met de printer en je bent klaar om te gaan!

Self-Service Check-in

Automatiseer de on-site registratie via een branded kiosk-modes op tablets. Bepaal de check-in flow op maat met keuze uit badge printing, selfie, handtekening en sessie registratie.

Sessie Registratie & Controle

Beheer jouw sessies met een online registratie pagina, limieten, toegangscontrole, check-in, een live display op locatie en punten voor accreditatie.

Cashlesh Payments

Creditcards & vouchers worden veilig opgeslagen in ‘wearable’ technologie. Maak het makkelijk voor gasten om eten, drinken, gifts en sessie credits te betalen tijdens het evenement.

Lead Registratie

Bespaar tijd en volg sneller op met de lead registratie app. Scan badges, prioriteer, kwalificeer, maak notities en exporteer contacten naar Excel.

Accreditatie & Certificaten

Het is niet meer nodig om lang te wachten op certificaten! We registreren per sessie/event de uren, berekenen het aantal punten en versturen automatisch het certificaat.

RFID & Gezichtsherkenning

Kies voor een duurzame en super snelle ervaring met RFID armbandjes of badges, en vervang barcodes voor selfies met gezichtsherkenning.

Rapportage

Krijg zowel via de incheck app als het dashboard real-time inzicht in no-show en andere kernresultaten, of genereer een rapportage op maat via Excel.

Voor het evenement

Importeer jouw gastenlijst of integreer met het registratie systeem van Swoogo en Eventbrite. Richt eenvoudig de functionaliteiten in voor een check-in ervaring op maat.

Wanneer?

Tijdens het evenement

Print terplekke badges en programma’s, registreer de aanwezigheid per sessie, beheer RFID technologie, biedt lead registratie aan bij partners, en nog veel meer.

Na het evenement

Bekijk eenvoudig de informatie over check-in/check-out, aanwezigheid per sessie, de verzamelde foto’s en handtekeningen, en download tot slot een volledige analyse over het evenement.

Onze Technologie Partner

 

Boomset biedt een award-winning oplossing om het on-site registratie proces te versimpelen, automatiseren en verbeteren.

Hoofdkantoor: New York

Oprichting: 2011

Bedrijfsgrootte: 30 - 50

5

Uit 5 sterren op Capterra

1000+

Organisatoren wereldwijd

4+

12+

Awards gewonnen

Integraties met registratie systemen

Volledig ontzorgd

Bij complexe projecten of gebrek aan tijd kun je soms beter alles over laten aan experts.

Zelfstandig aan de slag

Meerdere evenementen? Bezig met automatisering of vernieuwing? Dan kun je mogelijk beter zelf de knoppen bedienen.

Complete oplossing

Meer oplossingen nodig? Of een geïntegreerde oplossing voor de totale visitor journey? We denken graag met je mee!

Welke aanpak werkt voor jou?

Cases & Kennis

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: