Networking & Matchmaking

Deelnemers slimmer verbinden? Vraag ons naar de mogelijkheden.

De meeste mensen zijn niet proactief bezig met netwerken. Efficiënte matchmaking geeft daarom persoonlijke & kwalitatieve aanbevelingen over wie jij het beste tijdens het event kunt ontmoeten.

Vervolgens is het belangrijk dat een wederzijdse interesse (match) bekend wordt gemaakt als ijsbreker. Het doel is de face-to-face ontmoeting. Deze moet snel en makkelijk gefaciliteerd worden via een meetingplanner, met een persoonlijk bericht over de relevantie van de afspraak. Na een ontmoeting moeten gegevens makkelijk kunnen worden uitgewisseld.

Zorg dat deelnemers business doelstellingen sneller behalen

Het ontmoeten van nieuwe mensen is in het tijdperk van de sociale media makkelijker dan ooit. We daten (privé), appen en chatten wat af. Zakelijk is dat nog veel minder ontwikkeld. Terwijl de behoefte aan ontmoetingsapps op zakelijk gebied minstens net zo groot is.

Invloed op wie je gaat ontmoeten

We zijn steeds productiever en willen onze tijd efficiënt besteden. Een event is van korte duur waardoor het ontmoeten van de juiste mensen een flinke uitdaging kan zijn. Bij een event met 15 deelnemers heb je een goede kans dat je iedereen kunt spreken. Maar hoe groter het event wordt, hoe groter de kans dat je een potentieel waardevolle connectie misloopt.

Hoe vergroot je de kans dat de juiste mensen elkaar ontmoeten tijdens het event? Dat is waar matchmaking een antwoord op biedt. Netwerken is een kunst. Matchmaking is vooral wetenschap en gebeurd vooraf aan het event.

Een slimme & gepersonaliseerde netwerk assistent met de ideale ijsbreker

 

Product & Functionaliteiten

Connecties / Matches

Swipe naar rechts bij interesse of naar links als er geen interesse is. Een melding bij wederzijdse interesse zorgt voor de ideale ijsbreker. Connecties worden gemaakt zonder ongewenste berichten.

1-op-1 Meetings Plannen

Automatisch wordt een tijd & locatie aanbevolen die werkt voor beide deelnemers. Grip is volledig geïntegreerd met Google Calendar, Microsoft Outlook, iCalendar en andere populaire agenda's.

Intelligentie Opbouwen en Benutten

Achter de schermen leert de matchmaking-engine wie deelnemers willen ontmoeten op basis van swipe-gedrag. Aanbevelingen worden zo real-time verbetert, vóór, tijdens en na het evenement.

Lead Registratie & Management

De functie 'App-badge-scan' maakt uitwisseling van visitekaartjes mogelijk. Exposanten kunnen hun leads downloaden en beheren in CRM-systemen, zoals Salesforce.

Monitoring & Management

Krijg inzicht in de adoptie en het gedrag van gebruikers. Bewijs hoe succesvol elke sector of sponsor is geweest. Bepaal wat je het beste kunt aanbieden bij volgende edities.

Real-time Inzicht in Behoeftes

Zorg voor meer boekingen met gegevens die erop duiden dat je begrijp wat de doelgroep zoekt. Deze gegevens worden verzameld tijdens het netwerkproces via gebruikersinteractie en netwerkintentie.

Privileges voor Sponsoren

Voeg waarde toe door extra exposure te bieden met prominente (logo)vermelding in de app en mails of geef voorrang in aanbevelingen. Deel rijke profielen en de mogelijkheid om leads te scannen.

E-mail, Web & App

Geautomatiseerde e-mails zorgen voor een hoge awareness. De webomgeving verlaagt de drempel om te starten met netwerken. De mobile app biedt gemak vlak voor, tijdens en na het evenement.

Uitgebreide Promotionele Kansen

Een catalogus van exposanten, sponsors, merken en productaanbiedingen kan worden doorzocht en opgeslagen zoals elke gebruiker dat zou wensen.

Beurs

De ROI van beurzen staat onder druk. Exposanten willen doelstellingen sneller behalen. Weet jij die ene bezoeker uit duizenden aan te bevelen die het verschil maakt?

Voor wie?

Congres

Met een druk inhoudelijk programma is er weinig ruimte voor sponsoren om de juiste deelnemers te spreken. Het vooraf plannen van meetings is dus essentieel.

Corporates

Bij relatie events hebben sales medewerkers het druk genoeg. Maar hoe zorg je dat de echte kansen voldoende aandacht krijgen? Pak de controle over de agenda van jouw sales team.

Onze Technologie Partner

 
Intelligente Matchmaking Software

Grip is de eerste netwerkoplossing die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Een krachtige, slimme en intuïtieve oplossing waar alleen de beste organisatoren mee werken!

Hoofdkantoor: Londen, Engeland

Oprichting: 2014

Bedrijfsgrootte: 10 - 15

2017

Winnaar UFI Technology Award

6

Nominaties Event Technology Awards

3

Jaar de enige met kunstmatige intelligentie

300+

Events per jaar

Welke aanpak werkt voor jou?

Digitaal Sponsorpakket

We helpen je graag met het financieren van de technologie door pakketten te ontwikkelen voor exposanten of partners.

Zelfstandig aan de slag

Meerdere evenementen? Bezig met automatisering of vernieuwing? Dan kun je mogelijk beter zelf de knoppen bedienen.

Complete oplossing

Meer oplossingen nodig? Of een geïntegreerde oplossing voor de totale visitor journey? We denken graag met je mee!

Cases & Kennis

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: