top of page

Matchmaking & Speeddates

Deelnemers slimmer verbinden? Vraag ons naar de mogelijkheden.
handshake-lightBanner.png
networkingandmatchmaking_uitdaging.jpg

We zijn steeds productiever en willen onze tijd efficiënt besteden. Een event is van korte duur waardoor het ontmoeten van de juiste mensen een flinke uitdaging kan zijn. Bij een event met 15 deelnemers heb je een goede kans dat je iedereen kunt spreken. Maar hoe groter het event wordt, hoe groter de kans dat je een potentieel waardevolle connectie misloopt.

Hoe vergroot je de kans dat de juiste mensen elkaar ontmoeten tijdens het event? Dat is waar matchmaking een antwoord op biedt. Netwerken is een kunst. Matchmaking is vooral wetenschap en gebeurd vooraf aan het event.

De meeste mensen zijn niet proactief bezig met netwerken. Efficiënte matchmaking geeft daarom persoonlijke & kwalitatieve aanbevelingen over wie jij het beste tijdens het event kunt ontmoeten.

Elke wederzijdse interesse (match) wordt bekend gemaakt als ijsbreker. Het doel is de face-to-face ontmoeting (online of fysiek). Deze moet snel en makkelijk gefaciliteerd worden op de stand of bij een eigen tafel. Vervolgens adviseert de meetingplanner over de beschikbare tijdsloten of we genereren een persoonlijk programma (meeting conciërge). Na een ontmoeting kunnen gegevens makkelijk worden uitgewisseld via de app.

606db8c99d3194341811c050_matchmaking@2x.

Zorg dat deelnemers business doelstellingen sneller behalen

Het ontmoeten van nieuwe mensen is in het tijdperk van de sociale media makkelijker dan ooit. We daten (privé), appen en chatten wat af. Zakelijk is dat nog veel minder ontwikkeld. Terwijl de behoefte aan ontmoetingsapps op zakelijk gebied minstens net zo groot is.

Invloed op wie je gaat ontmoeten

Een slimme & gepersonaliseerde netwerk assistent met de ideale ijsbreker

Functionaliteiten 2

Product & Functionaliteiten

Connecties / Matches
handshake-lightPaars.png
1:1 Meetings Plannen of Genereren
brain-lightPaars.png
Intelligentie Opbouwen en Benutten

Swipe naar rechts bij interesse of naar links als er geen interesse is. Een melding bij wederzijdse interesse zorgt voor de ideale ijsbreker. Connecties worden gemaakt zonder ongewenste berichten.

Automatisch wordt een tijd & locatie aanbevolen die werkt voor beide deelnemers. Of we genereren een volledig op maat gesneden speeddate programma,  op basis van persoonlijke netwerkvoorkeuren. 

Achter de schermen leert de matchmaking-engine wie deelnemers willen ontmoeten op basis van swipe-gedrag. Aanbevelingen worden zo real-time verbetert, vóór, tijdens en na het evenement.

address-card-lightPaars.png
Lead Registratie & Management

De functie 'App-badge-scan' maakt uitwisseling van visitekaartjes mogelijk. Exposanten kunnen hun leads downloaden en beheren in CRM-systemen, zoals Salesforce.

tachometer-alt-lightPaars.png
Monitoring & Management

Krijg inzicht in de adoptie en het gedrag van gebruikers. Bewijs hoe succesvol elke sector of sponsor is geweest. Bepaal wat je het beste kunt aanbieden bij volgende edities.

clipboard-list-lightPaars.png
Real-time Inzicht in Behoeftes

Zorg voor meer boekingen met gegevens die erop duiden dat je begrijp wat de doelgroep zoekt. Deze gegevens worden verzameld tijdens het netwerkproces via gebruikersinteractie en netwerkintentie.

Privileges voor Sponsoren

Voeg waarde toe door extra exposure te bieden met prominente (logo)vermelding in de app en mails of geef voorrang in aanbevelingen. Deel rijke profielen en de mogelijkheid om leads te scannen.

globe-lightPaars.png
E-mail, Web & App

Geautomatiseerde e-mails zorgen voor een hoge awareness. De webomgeving verlaagt de drempel om te starten met netwerken. De mobile app biedt gemak vlak voor, tijdens en na het evenement.

bullhorn-lightPaars.png
Uitgebreide Promotionele Kansen

Een catalogus van exposanten, sponsors, merken en productaanbiedingen kan worden doorzocht en opgeslagen zoals elke gebruiker dat zou wensen.

comment-dollar-lightPaars.png
thumbs-up-lightPaars.png
Beurs

De ROI van beurzen staat onder druk. Exposanten willen doelstellingen sneller behalen. Weet jij die ene bezoeker uit duizenden aan te bevelen die het verschil maakt?

Voor wie?

networkingandmatchmaking_beurzen.jpg
networkingandmatchmaking_congres.jpg
Congres

Met een druk inhoudelijk programma is er weinig ruimte voor sponsoren om de juiste deelnemers te spreken. Het vooraf plannen van meetings is dus essentieel.

networkingandmatchmaking_corporates.jpg
Corporates

Bij relatie events hebben sales medewerkers het druk genoeg. Maar hoe zorg je dat de echte kansen voldoende aandacht krijgen? Pak de controle over de agenda van jouw sales team.

Onze Technologie Partner

Tech Partner 2
Intelligente Matchmaking Software

Grip is de eerste netwerkoplossing die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Een krachtige, slimme en intuïtieve oplossing waar alleen de beste organisatoren mee werken!

dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png
dot-circle-lightzPaars.png

Hoofdkantoor: Londen, Engeland

Oprichting: 2014

Bedrijfsgrootte: 100+

trophy-alt-lightPaars.png

2017

Winnaar UFI Technology Award

award-lightPaars.png

6

Nominaties Event Technology Awards

chart-line-lightPaars.png

3

Jaar de enige met kunstmatige intelligentie

calendar-alt-lightPaars.png

300+

Events per jaar

Welke aanpak werkt voor jou?

ROI-services-lively.png
Software Exploitatie

We helpen je graag met het financieren van de technologie door digitale add-ons te ontwikkelen voor sponsoren.

software-implementatie-livelyPaars.png
Software Implementatie

Meerdere evenementen? Bezig met automatisering of vernieuwing? Dan kun je mogelijk beter zelf de knoppen bedienen.

full-cycle-livelyPaars.png
Full Cycle Oplossing

Meer oplossingen nodig? Of een geïntegreerde oplossing voor de totale visitor journey? We denken graag met je mee!

Cases & Kennis

bottom of page