Mobile Healthcare

Klant:
Event:
Oplossing:
Technologie:
  • 4 presentaties, 152 deelnemers,
    participatie > 90%

  • 29 downloads slides, 55 likes, 370 votes

  • Opt-in mailinglijst 25%, toestemming opvolging 60% (avg-proof)

  • Adoptie Matchmaking totaal 45%, partners 60%

  • 153 Connecties & Circa 55 meetings

Mobile Healthcare

Mobile Healthcare is hét jaarlijkse ontmoetingspunt over digital health. Bijeen komen meer dan 1000 zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovators die werkzaam zijn bij een zorginstelling, maar ook patiënten en aanbieders. Alle innovatieve zorg actualiteiten worden hier besproken. Het is een gratis evenement en het draait daardoor vooral op partners die o.a. standruimte & spreektijd afnemen. Grote partners zoals Accenture, Medicore, Ortec & SAS besteden veel aandacht aan een goede presentatie. Vanuit hun achtergrond zien ze de enorme waarde van data. Daarom heeft Igor Dirkx van Euroforum aan ons gevraagd om deze partners te helpen tijdens de presentatie data te verzamelen voor een gerichte opvolging.

Door identificatie via e-mail en het stellen van slimme vragen zijn leads live gekwalificeerd. Ook werd dit gecombineerd met de live stream voor een maximaal bereik. Wij hebben hierbij de partners volledig ontzorgd met advies, inrichting, on-site ondersteuning & data verwerking. Een andere uitdaging voor partners is om in contact te komen met nieuwe klanten door het drukke programma. Daarom hebben we deelnemers vooraf in contact gebracht met partners via slimme matchmaking. We gebruikte interesses en uitdagingen om persoonlijke aanbevelingen te doen. Een zakelijke ‘tinder’ functie zorgde voor de ijsbreker. De resultaten liegen er niet om gezien de adoptie, connecties & meetings.

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: