Digitaliseer je Sponsormodel

Van het traditionele model met vierkante meters en spreektijd, naar een resultaatgericht model met betaling per meeting, lead en view.
 

Als organisator moet je zo goed mogelijk faciliteren in het verhogen van de merkbeleving en ROI. Maar het resultaat is vaak nog teveel afhankelijk van toeval, er worden (gevoelsmatig) kansen gemist en de resultaten zijn beperkt meetbaar. 

 

De verwachtingen richting de organisator nemen toe. Waardoor het budget richting online media/tools verschuift voor meer invloed op de resultaten.

Exposanten Sales Portaal

Voor elk bedrijf een centrale plek met inzicht in inbound leads (bezoekers die interesse tonen in een bedrijfsprofiel, product of sessie) naast alle meetings en contacten.  

Lead Registratie & Kwalificatie

De opvolging is misschien wel de grootste ‘’gap’’ in event marketing. Met een mobiele badge scanner zorg je dat contactgegevens worden opgeslagen met vervolgacties. 

Gesponsorde Retargeting Advertenties

Beperk zichtbaarheid niet tot het evenement. Met retargeting gebruiken we cookies zodat sponsoren de website bezoekers opnieuw kunnen bereiken met advertenties op andere websites. Benut de kracht van herhaling.

Hosted Buyer Meeting Programma

Geef beslissers gratis toegang in ruil voor meetings met sponsoren. Zo breng je gemak voor bezoekers met speeddates, heeft de sponsor zekerheid op kwalitatieve meetings en verdien je als organisator tot 4x meer per bezoeker.

Sponsor ROI Services

Als je organisator heb je vaak niet de tijd en kennis om nieuwe tools te faciliteren. Door deze tools gezamenlijk te exploiteren kun je de promotie en begeleiding uitbesteden bij ons, zonder risico. 

Opvallen & Zichtbaarheid

Je kunt bepaalde sponsoren uitlichten voor meer zichtbaarheid en leads. Zo kun je een exclusieve game aanbieden en app sponsoring, of logovermelding op het startscherm, in lijsten of in e-mail footers.

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: