Flynth Zomereducatie

Klant:
Event:
Oplossing:
Technologie:

Flynth
Training
Live interactie
Glisser

  • 245 actieve gebruikers

  • Meer dan 12 docenten/trainers

  • Ruim 500 presentaties gedownload

  • Bijna 6.000 interacties totaal

Flynth Zomereducatie

Een 1-daags lesprogramma voor 250 medewerkers van Flynth. Met een vol programma en diverse leerthema’s was de uitdaging hoe de aandacht kan worden vastgehouden en de verbeteringen meetbaar kunnen worden gemaakt. Daarnaast waren er meer dan 6 parallel sessies en de meeste docenten waren niet gewend om interactief te presenteren.

Lively heeft een training verzorgd aan de docenten en een opzet geadviseerd waaronder een ijsbreker vraag, quizzen, cases en feedback. Lively heeft de regie genomen over de inrichting en alle originele presentaties verwerkt in Glisser. Op het event zelf was Lively aanwezig om zowel het publiek als de docenten een instructie te geven. Door het invoegen van interactieve slides tussen de originele presentaties konden docenten na een kort uitleg vanuit Glisser (interactief) presenteren.

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking

envelope-open-text-lightPaars.png
Maak jij optimaal gebruik van beschikbare technologieën? Werk je met de meest geschikte technologieën? En hoe kun je in het gebruik efficiënter te werk gaan? Plan vrijblijvend een technologiescan!
TELEFOONNUMMER:
+31 (0)85 13 01 275
LID VAN: